Loading Content..

Lastar Hendingar

« Alle Hendingar

  • Denne hending er over.

Seminar – Matskattar i Suldal: Utvikling av lokalmatproduktet (4)

26 september, 2022 @ 17:00 20:00

Stad: Ryfylke Fjordhotel & basecamp

Velkommen til den fjerde samlinga i seminarserien for pilotprosjektet «Matskattar i Suldal». Under denne samlinga skal me ha fokus på lokalmatprodukta, og i den anledning har me med oss Ryfylkekokken Frode Selvaag.  Her vil me sjå meir på korleis me kan gjera mest mogleg utav dei produkta me har tilgjengelege lokalt, og vidare kva vidare utviklingspotensiale det kan vera for oss felles som ein matdestinasjon. Samlinga vil ha ein teoretisk del før me går over til ein praktisk workshop. Målet er å saman utvikle ein meny til «Matgildet» i november.

PROGRAM

  • Velkommen til samling v/Marit Larsen
  • Ryfylkekokken: «Frå jord til bord» – Korleis utnytte og utvikle produkta i vår region? Kan felles utviklingspotensial har me? Aktuelle samarbeidspartnarar i regionen?
  • Felles workshop for kokkar og matentreprenørar i Suldal – saman komponerer me meny til «Matgildet» den 19. november

Det kan koma endringar i programmet.

PÅMELDING

Pris: Gratis for aktørar som er med i pilotprosjektet «Matskattar i Suldal». Elles 300 kr per aktør.

Påmelding: Du melder deg på ved å sende epost til suldal@visitsuldal.no innan måndag 19.september.

Foto: Skattkammeret Suldal. Lise Bjelland.

    Leave Your Comment Here